Καθαρισμοί Γραφείων, Εταιριών

Όπως όλοι γνωρίζουμε ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον προδιαθέτει θετικά εργαζόμενους και επισκέπτες, αποτελεί τη βιτρίνα της δραστηριότητάς μας και το χώρο στον οποίο περνάμε πολλές ώρες από τη ζωή μας.

Λίγοι όμως γνωρίζουμε ότι επιφανειακά καθαρό δεν σημαίνει και υγιεινό περιβάλλον, αφού όταν ο καθαρισμός ανατίθεται σε άτομα χωρίς εμπειρία και επαγγελματική ευσυνειδησία, εκπλήξεις του είδους με το πανί που καθαρίζεται το W.C. βλέπουμε να καθαρίζονται και υπόλοιποι χώροι όπως γραφεία , έπιπλα, πληκτρολόγια κλπ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν εκείνοι που καθαρίζουν το χώρο σας γνωρίζουν τι θα πει χρωματική κωδικοποίηση, συσκευές πολλαπλών φίλτρων, απολύμανση και γενικά όλα όσα εξασφαλίζουν αποτελεσματική και υγιεινή καθαριότητα;

 Επιλέγοντας την AQUACLEAN αποφεύγετε τα απρόοπτα και διασφαλίζετε την περιουσία σας και την υγεία σας eco-λογικά και οικονομικά.

Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

Η πολυκατοικία αποτελεί το «εύκολο» κομμάτι στον καθαρισμό για τις περισσότερες εταιρείες. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές συμβαίνουν απρόοπτα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Άτομα ανειδίκευτα, με δυσκολία επικοινωνίας, πολλές φορές άγνωστα, παρουσιάζονται σας επαγγελματίες καθαριστές με τις γνωστές σε όλους μας συνέπειες.
Κοντά σ’ αυτά επικίνδυνα απορρυπαντικά, ελλιπής εξοπλισμός,  εντατικοποίηση της εργασίας (για προφανείς λόγους όπως, χαμηλό κόστος, άγνοια εφαρμογής κ.λ.π.), υποβαθμίζουν την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και αποφέρουν το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Απαλλαγείτε οριστικά από τον κόπο να αναζητάτε συνεχώς καινούρια συνεργεία καθαρισμού που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας.
AQUACLEAN : «Φροντίζουμε για εσάς που φροντίζετε τα πάντα»

Καθαρισμοί Σχολείων, Γυμναστηρίων, Φροντιστηρίων

Σχολεία , φροντιστήρια, γυμναστήρια αποτελούν τους χώρους όπου διαβιώνουν και συχνάζουν  κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τα παιδιά μας. Η υγιεινή και η καθαριότητα των χώρων αυτών αποτελεί επιτακτική ανάγκη προστασίας της ψυχικής και σωματικής τους υγείας.

Αναθέστε στους επαγγελματίες του είδους και όχι στον κάθε ερασιτέχνη ημιμαθή τον καθαρισμό και την απολύμανση των ευαίσθητων αυτών χώρων εξασφαλίζοντας το πολυτιμότερο αγαθό για τα παιδιά μας.

Αποφύγετε τον καθαρισμό με συμβατικά απορρυπαντικά (χλωρίνη, χημικές ουσίες κλπ) που θυμίζει το «αβγό του Κολόμβου», αφού από τη μία καθαρίζει και από την άλλη ρυπαίνει το περιβάλλον και καταστρέφει την υγεία. Είναι γνωστό σε όλους ότι τα συμβατικά απορρυπαντικά ενοχοποιούνται  για μια σειρά από ανεπιθύμητες παρενέργειες (αλλεργίες – καρκινογενέσεις – προβλήματα στο αναπνευστικό και αναπαραγωγικό σύστημα, ρύπανση του περιβάλλοντος κλπ). Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα : «AQUACLEAN και Περιβάλλον».

Αρχικοί Καθαρισμοί Νεόδμητων Κτηρίων

Στην κατοικία μας οι περισσότεροι έχουμε επενδύσει τους κόπους μιας ζωής. Ο καθαρισμός του νεόδμητου κτηρίου μας, όταν γίνει σωστά, αναδεικνύει την ομορφιά του και αποτελεί το τελευταίο στάδιο των προσπαθειών μας, στην απόκτηση του περιβάλλοντος που μας αξίζει.

Θα ήταν κρίμα να ριψοκινδυνεύσουμε, αναθέτοντάς τον επιλέγοντας τυχαία και με καθαρά οικονομικά κριτήρια και μόνο.

Η AQUACLEAN εγγυάται ποιοτική εργασία, αναλαμβάνοντας τον επιμελημένο και σχολαστικό καθαρισμό του χώρου σας, με άρτιο και άριστα συντηρημένο μηχανολογικό εξοπλισμό, οικολογικά απορρυπαντικά και εργαλεία, μόνιμο, έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, ικανό να ανταποκριθεί και στις πλέον εξεζητημένες ιδιαιτερότητες κάθε χώρου.

Τηλεφωνήστε στην AQUACLEAN και ένας εκτιμητής μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας για να εκτιμήσει και να υποβάλλει την οικονομική μας προσφορά μαζί με την συμβουλευτική μας υποστήριξη.

Εξειδικευμένοι Καθαρισμοί

Αν η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού το καθιστά ικανό να ανταποκριθεί σε περιπτώσεις εξειδικευμένων αναγκών καθαρισμού, όπως καθαρισμούς από φωτιά, πλημμύρα, μεταλλικά κτήρια, χώρους υγείας, graffiti και άλλα.

Απευθυνθείτε σε εμάς για τον καθαρισμό κάθε ιδιαίτερης ανάγκης καθαρισμού του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου.

Υγρό Τρίψιμο Μαρμάρων

Πολλές φορές με το πέρασμα του χρόνου, την πλημμελή εργασία και την κακή χρήση απορρυπαντικών, τα μάρμαρα χάνουν την αρχική τους εμφάνιση (γαριάζουν) και δείχνουν άσχημη όψη στο χώρο μας.

Αποκαταστήστε την πραγματική τους όψη, αναθέτοντας στην AQUACLEAN τον καθαρισμό τους που γίνεται με χρήση ήπιων μέσων και απορρυπαντικών χωρίς σκόνες και φθορά των μαρμάρων.

Εξασφαλίστε υγιεινή και αποτελεσματική καθαριότητα σε οικονομική τιμή. Εμπιστευθείτε μας για κάθε επιπλέον εργασία αποκατάστασης μαρμάρων (αδιαβροχοποίηση, κρυσταλλοποίηση, μεταλλικό παρκετάρισμα κλπ).

Επι τόπου Καθαρισμοί Σαλονιών, Μοκετών

Ο καθαρισμός του σαλονιού και της μοκέτας σας προϋποθέτει εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστη γνώση των κατάλληλων απορρυπαντικών για να αποφύγετε φθορά της περιουσίας σας.

Η AQUACLEAN αναλαμβάνει τον επί τόπου  καθαρισμό σαλονιών και μοκετών με έμπειρο προσωπικό και οικολογικά απορρυπαντικά, επιτυγχάνοντας υγιεινή και αποτελεσματική καθαριότητα.